Університет ім. Богомольця спростовує інформацію щодо відмови приймати документи від абітурієнтів зі Сходу

20 липня 2014 року на сайті «УНН» (www.unn.com.ua/ru) було розміщено матеріал: «В університеті ім. Богомольця відмовляються приймати документи від абітурієнтів зі Сходу», що дискредитує репутацію Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.


Співробітники Приймальної комісії Університету обурені відверто неправдивим висвітленням подій, пов‘язаних із вступною кампанією.

Жодних скарг від вступників з Донецької і Луганської областей, АР Крим на гарячі лінії МОН України, МОЗ України та Національного медичного університеті імені О.О. Богомольця стосовно відмови у прийомі документів чи обмеження доступу щодо їхнього права на вступ до Університету не надходило.

Відповідно до ст.6 Закону України «Про телебачення та радіомовлення» забороняється поширення інформації, яка порушує законні права та інтереси фізичних і юридичних осіб, посягає на честь і гідність особи.

Частина 3 ст. 277 ЦК України встановлює презумпцію недостовірності негативної інформації: ”негативна інформація, поширена про особу, вважається недостовірною, якщо особа, яка її поширила, не доведе протилежного”.

Враховуючи вищевикладене, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця ВИМАГАЄ:

спростувати інформацію, опубліковану 20 липня 2014 року на сайті «УНН» (www.unn.com.ua/ru): «В університеті ім. Богомольця відмовляються приймати документи від абітурієнтів зі Сходу».

Адміністрація
Національного медичного університеті
імені О.О. Богомольця


Поділіться з друзями:   

Останні новини