Володимир Семиноженко призначений керівником Національної програми інформатизації

27 липня 2011 р., Кабінет Міністрів України схвалив розпорядження «Про керівника Національної програми інформатизації».


Воно було розроблене Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації, відповідно до статті 11 Закону України «Про Національну програму інформатизації» та Положення про Держінформнауки, затвердженого Указом Президента України від 8 квітня 2011 року N 437.

Статтею 11 Закону України «Про Національну програму інформатизації» визначено, що Уряд України за поданням Генерального державного замовника Національної програми інформатизації призначає керівника програми, який має бути підпорядкованим Генеральному державному замовнику і перебувати у його штаті.

Відповідно до Положення про Держінформнауки, функції генерального державного замовника Національної програми інформатизації покладені на Держінформнауки.

Проект акта погоджено без зауважень Міністерством економічного розвитку України, Міністерством фінансів України та Міністерством юстиції України.

Відповідно, Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко був призначений керівником Національної програми інформатизації.

Прийняття акта покращить ефективність формування і реалізації державної політики у сфері інформатизації; скоординує реалізацію завдань і заходів Національної програми інформатизації, забезпечить потребу суспільства у державній складовій вітчизняного інформаційного простору, сприятиме позитивному іміджу України як відкритої, демократичної держави, що інтегрується до європейської спільноти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини