У НТУ «ХПІ» відбулось свято посвячення в студенти першокурсників

30 серпня 2014 в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулося щорічне урочисте посвячення у студенти.


В 129 раз перший технічний вуз Східної України прийняв до своїх лав першокурсників, тепер уже політехніків. Цього року до університету надійшло 22604 заяв,  а на перший і другий курси було зараховано 2640 студентів.

Традиційно святкова програма розпочалася з урочистої ходи колон з представників 22 факультетів головною алеєю НТУ «ХПІ». Вогонь знань запалив ректор професор Л.Л.Товажнянський. Він привітав першокурсників з початком навчального року та побажав їм стати як висококласними фахівцями, так і високоморальними особистостями, які з гідністю приймуть виклики долі. Леонід Товажнянський відзначив, що цього року особливо важливо було подарувати святковий настрій всім без винятку першокурсникам, адже перший день у вищому навчальному закладі повинен залишитися урочистим в їх пам'яті.

Церемонія посвячення супроводжувалася виступами творчих колективів Палацу студентів НТУ «ХПІ». Одним із традиційних номерів був танець ансамблю в українських костюмах із завершальним частуванням всіх факультетів святковими короваями. В концерті також традиційно брав участь військовий оркестр.


Поділіться з друзями:   

Останні новини