Національний університет харчових технологій розпочав співпрацю з компанією Kenwood

18 вересня на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу Національного університету харчових технологій (НУХТ) відбувся майстер-клас від фахівців компанії Kenwood, яка з 2001 року входить до групи De’longhi.


Бренд-менеджери проекту Cooking Chef  Тетяна Захарченко і Олександр Нешвеєв презентували студентам третього курсу та викладачам кафедри кухонну машину Kenwood CookingChef.

Ця інноваційна техніка, поки що не має аналогів у світі. Презентована машина має 4 роз’єми для під’єднання і понад 20 видів різноманітних насадок, що потребують різної швидкості для досягнення багатофункціональності в приготуванні їжі. Всі роз’єми працюють одночасно, що дозволяє виконувати одразу декілька функцій, наприклад: замішувати тісто та робити фарш на м’ясорубці або виготовляти макаронні вироби та готувати соус тощо. Швидкість обертання насадок від 60 до 13 тисяч обертів. При цьому вона може працювати безперервно 72 години і використовує лише 1500 Вт електроенергії (менше, ніж звичайний електричний чайник).

Kenwood CookingChef – це і скороварка, і блендер, і міксер, і соковижималка, і картоплечистка, і м’ясорубка, і протирочне сито, і тісторозкатувальник, і тісторізальник, і різноманітні шинковки і подрібнювачі – все в одному. На ній дуже легко готувати супи-пюре, різноманітні соуси, креми, у т.ч. заварні, різото, банош тощо.

Гості НУХТ приготували разом зі студентами гороховий суп-крем, пасту, соус «Песто» та заварний крем. Вони детально розповіли про можливості чудо-машини, продемонстрували її в дії і відповіли на численні питання. А на завершення цікавої пари всі присутні змогли продегустувати приготовані за її допомогою страви.

Цей майстер-клас розпочав співпрацю університету з відомою компанією. Найближчим часом її представники продовжать знайомити майбутніх фахівців ресторанного та готельного бізнесу з кращими зразками техніки світового рівня.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини