Відбулося обговорення Всеукраїнського з’їзду працівників освіти

У Міністерстві відбулося перше засідання робочої групи з опрацювання питань щодо проведення Всеукраїнського з'їзду працівників освіти.


3 серпня п.р. Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник провів перше засідання робочої групи з опрацювання питань забезпечення проведення Всеукраїнського з’їзду працівників освіти.

Як зазначив Дмитро Табачник, відповідно до доручення Президента України, за результатами засідання Громадської гуманітарної ради від 30 червня 2011 року, наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 22 липня 2011 N 858 створено робочу групу з опрацювання питань щодо забезпечення проведення Всеукраїнського з’їзду працівників освіти.

До складу зазначеної групи увійшли Міністр освіти та науки, молоді та спорту Дмитро Табачник (співголова) та його заступники, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень (співголова), члени Громадської гуманітарної ради при Президентові України та представники громадських організацій, діяльність яких пов’язана з освітою та науковою діяльністю та інші.

Основними питаннями, які розглядалися під час засідання стали визначення дати, місця проведення з’їзду, кількісного складу його делегатів та порядку їх обрання, а також обговорення пропозиції до робочого плану заходів щодо підготовки та проведення з’їзду.

Так, зокрема, за результатами голосування визначено дату проведення Всеукраїнського з’їзду працівників освіти, яка припадає на період шкільних канікул, а саме – 28 жовтня 2011 року. Визначилися також з кількісним складом делегатів, що становитиме 1000 осіб.

Наступне засідання робочої групи заплановане на 9 серпня п.р.


Поділіться з друзями:   

Останні новини