Національний фармацевтичний університет отримав відзнаки на міжнародній виставці

13-15 листопада 2014 р. Національний фармацевтичний університет взяв участь у Міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – День Студента 2014».


Масштабну акцію проводили Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України і Київський молодіжний центр праці у приміщенні Палацу Мистецтв «Український дім».

На церемонії урочистого відкриття виставки були присутні голова комісії з питань освіти і науки Верховної Ради України Л.М. Гриневич, заступник міністра освіти і науки України П.Б. Полянський, Президент Національної академії педагогічних наук України, президент Товариства «Знання» України В.Г. Кремень, голова правління Товариства «Знання» України В.І. Кушерець, Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, перший секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні Влад Лернер, заступник Посла Республіки Польща в Україні Даріуш Гурчинські, радник із питань культури та співробітництва, директор Французького Інституту в Україні Ерік Тосаті.

В Українському домі розмістилася широкомасштабна експозиція виставки, на якій були презентовані більше 160 учасників. Нашу державу представляли понад 80 навчальних закладів різних рівнів і форм власності з 25 регіонів, наукові установи, методичні центри, міжнародні установи і представництва, видавництва. Крім того, у форумі взяли участь 80 вищих навчальних закладів із Франції, Польщі, Австрії, США, Кіпру, Німеччини, Чехії, Ізраїлю, Великобританії, а також Представництво Європейської комісії, Ізраїльський культурний центр при Посольстві Держави Ізраїль в Україні, Французький культурний центр та провідні українські агенції.

За результатами 26 Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра – День Студента 2014» Національний фармацевтичний університет був відзначений:

  • Гран-Прі і дипломом у номінації «Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки»;
  • Рада молодих вчених НФаУ – Золотою медаллю і дипломом у номінації «Розвиток студентської науково-дослідної роботи».

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини