Студентка юридичного університету представлятиме Україну на конкурсі краси Міс Всесвіт

Цього року нашу країну на конкурсі краси Міс Всесвіт представлятиме студентка Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (Інститут підготовки кадрів для органів прокуратури України, 4 курс) Діана Гаркуша.


Напередодні Дональд Трамп і Пола Шугарт оголосили про те, що 63-й щорічний конкурс Міс Всесвіт відбудеться у Флориді (Маямі, США) і транслюватиметься традиційно телеканалом NBC у неділю 25-го січня, повідомляє прес-служба Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Національний комітет презентував костюм, в якому Діана Гаркуша представить Україну на конкурсі краси Міс Всесвіт 2014. Його створила спеціально для конкурсантки український дизайнер Людмила Бушинська.

Червоно-чорне вбрання носить назву «Наречена війни» і символізує події в Україні, які відбулися за останній рік. Трагічна нотка присутня і в кольоровій гамі, і в декорі. Так, червоний і чорний здавна вважаються кольорами жалоби, а маки, інкрустовані кристалами від Swarovski, означають скорботу за загиблими. Бажаємо Діані тільки перемоги!


Поділіться з друзями:   

Останні новини