У НТУ «ХПІ» готуються до виборів ректора

У зв'язку з закінченням контракту ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Леонід Товажнянський був звільнений з цієї посади 19 січня 2015 року і призначено з 20 січня проректором з науково-педагогічної роботи НТУ «ХПІ».


Як повідомляють у прес-службі університету, З 20 січня 2015 виконуючим обов'язки ректора НТУ «ХПІ» наказом МОН призначений проректор з наукової роботи Андрій Марченко на період до заміщення вакантної посади ректора університету у порядку, встановленому законодавством.

"У зв'язку з проведенням виборчої кампанії на посаду ректора НТУ «ХПІ» місія виконувати обов'язки ректора покладено на мене, Марченка Андрія Петровича. Одним з головних аргументів для МОН України про призначення мене на цю надзвичайно відповідальну і почесну посаду було моє рішення не подавати свою кандидатуру для участі у виборах ректора нашого університету, - розповів Андрій Марченко. - Термін виконання мною обов'язків ректора визначено так: початок виконання з 20 січня 2015 і до завершення процедури виборів ректора нашого університету у відповідності з чинним законодавством України. Перший тур виборів наказом МОН України призначено на 2 квітня поточного року".


Поділіться з друзями:   

Останні новини