Профспілка освітян розраховує на підтримку народних депутатів

Профспілка, зокрема наголошує, що зазначеним законопроектом у порушення статті 22 Конституції України пропонується суттєво звузити права працюючих пенсіонерів.


ЦК Профспілки працівників освіти і науки України звернувся листом до голови Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України Л.Л. Денисової, народних депутатів з приводу внесеного Кабінетом Міністрів України на розгляд Верховної Ради України проекту закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення», реєстраційний № 2212 від 23.02.2015.

Реалізація запропонованих змін призведе до різкого погіршення матеріального стану мільйонів пенсіонерів, обмеження пенсійних прав зайнятих у шкідливих і важких умовах праці, а також тих, хто перебуває на пенсії за вислугу років, особливо в умовах різкого зростання цін та тарифів на товари й послуги.

ЦК Профспілки розраховує на розуміння та підтримку позиції освітян та вжиття народними депутатами заходів для недопущення прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення», що забезпечить збереження і без того низького рівня пенсій переважної частини пенсіонерів, сприятиме недопущенню поглиблення зубожіння населення.

Профспілка працівників освіти і науки України


Поділіться з друзями:   

Останні новини