Львівські правоохоронці затримали чоловіка, який поранив чотирьох студентів

Зловмисник хотів потрапити до гуртожитку, але студенти його туди не пустили. Між ними виник конфлікт, під час якого чоловік дістав ніж та поранив ним чотирьох студентів. Зловмисника затримали, за цим фактом відкрите кримінальне провадження.


16 березня о 19:00 до Франківського райвідділу Львівського міськуправління міліції надійшли чотири повідомлення від громадян. Заявники повідомили про те, що невідомий чоловік заподіяв їм тілесні ушкодження ножем.

Слідчо-оперативна група встановила, що до події причетний 20-річний мешканець Тернопільської області. Молодик  мав намір зайти у гуртожиток, але його туди не пустив вахтер. Між ними виникла суперечка, в яку втрутилися студенти. На вулиці біля гуртожитку зловмисник дістав ножа та поранив ним чотирьох студентів.

Трьох потерпілих доставили в лікарню, ще один студент відмовився від госпіталізації. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Досудове розслідування триває.


Поділіться з друзями:   

Останні новини