У СНУ ім. В.Даля, який переїхав з окупованої території у Cєвєродонецьк, відзначили 95-річчя з дня заснування

До 95-річчя з дня заснування одного з найбільших і найстаріших вищих навчальних закладів Східного регіону - Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля - студенти університету провели святковий флешмоб.


На танцювальний флешмоб «95-та весна» зібралися студенти, викладачі СНУ ім. В.Даля та просто охочі глядачі. Протягом п’яти хвилин під композицію Злати Огневич «Зозуля» близько 50 студентів з першого по п'ятий курс привітали університет елементами танцю. В його заключній частині спільно з викладачами учасники флешмобу вишикувалися в «живу» ювілейну цифру 95. Постановку танцювальних рухів флешмобу здійснювала майбутній механік - студентка 5-го курсу факультету хімічної інженерії Марина Абросімова.

З відповідним привітанням виступила проректор з науково-педагогічної роботи і гуманізації навчально-виховного процесу, професор Галина Щедрова: «Я хочу побажати всім мирного неба на нашій землі, побажати вам плідних успіхів у розвитку нашого університету, щоб в кожній сім’ї була злагода, а незгоди, що ви винесли на своїх плечах, зробили ще міцнішими і допомгли згуртуватися. Разом – ми сила!».

Творчо підійшли до ювілею Аlma mater і учасники театральної студії університету. Вони підготували відео-привітання. У відеокліпі міжнародний гімн студентів «Gaudeamus» виконаний в cover-версії. Відео розміщено на офіційних сторінках в соцмережах.

Нагадаємо, що цього тижня СНУ ім. В. Даля проводить низку заходів, присвячених 95-ї річниці створення Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. Це, зокрема, кураторські години, виставка наукових досягнень «Університету - 95!», виставка творчих робіт «Тобі, рідний університет». Традиційно завершиться святкування урочистим засіданням Вченої ради університету.


Поділіться з друзями:   

Останні новини