Влада Херсона запропонувала студентам приєднатись до роботи депутатських комісій

На зустрічі в міськвиконкомі студенти херсонських Вузів зацікавилися питаннями проїзду в міському транспорті, розвитку спорту, боротьби зі стихійною торгівлею, мостопереходу, естетичним оформленням Херсона і багатьма іншими темами.


У зв'язку з цим, віце-мер запросив усіх небайдужих до долі рідного міста студентів приєднуватися до роботи депутатських комісій за різними напрямками: «Ви повинні брати участь у подібних заходах і мати чітке уявлення, чим же займаються такі комісії. Крім того, ви отримаєте реальний шанс у майбутньому працювати разом з нами», - звернувся до студентів Ігор Пастух.

А по закінченню зустрічі перший заступник міського голови обмінявся контактами з найбільш активними молодими людьми і доручив їх визначитися зі списком тих, хто вже сьогодні готовий приєднатися до роботи депутатського корпусу: «Наша молодь - наше майбутнє. І саме від вас завис, яким шляхом піде наша країна. Міська влада потребує нових людей, людей незалежних і відкритих для змін», - наголосив вчора перший заступник міського голови Ігор Пастух, спілкуючись зі студентами вузів Херсона.


Поділіться з друзями:   

Останні новини