Одеські оперативники затримали кривдників студента-іноземця

Підозрюваних у вчиненні злочину затримали у місті Дніпропетровську. Ними виявилися троє іноземних студентів віком 21-23 років. Зараз усіх їх заарештовано.


Приводом для вчинення злочину стала машина, яку через мережу Інтернет продавав 28-річний іноземний студент Одеського національного медичного університету. Розробивши план, трійця приїхала до Одеси. Під приводом купівлі транспортного засобу чоловіки заманили продавця разом з його товаришем на свою орендовану квартиру, де, погрожуючи гостям пістолетом, заволоділи грошима в сумі 120 000 гривень, мобільним телефоном «Samsung Galaksy S3», ключами від автівки, документами та забрали собаку породи «Хаски». Залишаючи місце злочину, правопорушники зачинили потерпілих у помешканні. Дорогою вони позбавилися знаряддя злочину.

Місцезнаходження розшукуваних зловмисників було встановлено. Працівники карного розшуку Портофранківського відділу міліції міста Одеси затримали їх у Дніпропетровську, де іноземці навчалися та проживали.

«За даним фактом слідством проводиться досудове розслідування за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України, - розповідає начальник Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області полковник міліції Василь Овчаренко, - Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років із конфіскацією майна».


Поділіться з друзями:   

Останні новини