У спорткомплексі Коледжу Національного фармацевтичного університету відбувся турнір із волейболу

У НФаУ завжди опікуються фізичним здоров’ям своїх студентів, на особливу увагу заслуговує молодь коледжу НФаУ, більшість з якої ще діти. Тому керівництво постійно влаштовує спортивні змагання, турніри, конкурси.


Товариський матч із волейболу, який відбувся 22 квітня 2015 року, відкрив ректор НФаУ, академік НАН України В.П. Черних: «Радію, що ми з вами робимо все для того, щоб бути здоровими і красивими. Приємно те, що ми збираємося і проводимо спортивні свята. Зовсім нещодавно ми зустрічалися на «Кубку ректора 2015» з мініфутболу, потім на змаганнях з гирьового спорту, естафеті. Я завжди підтримую такі спортивні ініціативи і власним прикладом намагаюся заохотити вас до здорового способу життя. Сьогодні змагатимуться викладачі коледжу та викладачі університету. Я не розділяю між собою коледж та університет, адже для мене вони завжди в одній команді. Ми разом робимо все можливе для того, щоб залучити молодь до занять спортом».

Привітальне слово сказала директор Коледжу НФаУ, доцент Т.С. Прокопенко: «Спорт – це мир, такий лозунг був завжди. Сьогоднішній турнір ми присвячуємо миру. Зичу всім миру, здоров’я, успіху!»

Як завжди, коледж НФаУ відрізнявся активною підтримкою гравців. Вболівальники стали свідками захопливої боротьби, технічного володіння м’ячем, блискавичних передач і точних атак.

За результатами трьох ігор (двох до 25 і однієї до 15 балів) перемогла команда Національного фармацевтичного університету. Ректор НФаУ В.П. Черних на закритті матчу зауважив: «Як людина, яка спостерігала за грою зі сторони, можу сказати, що вона була чудова. За технічними та фізичними показниками виграв університет, за кількістю приймань м’яча в екстремальних умовах та красою гри виграв коледж! Направду, сьогодні ми були свідками дружньої нічиєї, з чим нас і вітаю».

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини