«Укроборонпром» розширює співпрацю з провідними українськими вишами

Державний концерн «УКРОБОРОНПРОМ» співпрацюватиме з провідними вищими навчальними закладами країни та створить ще більше можливостей для стажування студентів на підприємствах вітчизняного ОПК.


Молодь на практиці ознайомиться з процесами проектування, виробництва та випробувань новітнього високотехнологічного озброєння та військової техніки. Майбутні фахівці також матимуть змогу впроваджувати свої власні розробки вже безпосередньо на виробництві.

«На сьогодні оборонна промисловість держави потребує талановитих науковців, інженерів та конструкторів, які здатні надати актуальні пропозиції та впровадити у виробництво новітні або ж модернізувати вже існуючі технології. Україна має тут колосальний потенціал» - заявив Генеральний директор «УКРОБОРОНПРОМУ» Роман Романов.

Партнерами «УКРОБОРОНПРОМУ» виступлять також зовсім юні науковці Малої академії наук України, які активно долучилися до заклику зміцнити обороноздатність держави і напередодні, під час Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт, презентували свої розробки Президенту України. Глава держави заявив, що посилення української науки та реформування структур, які забезпечують її розвиток, є пріоритетом держави.

Нагадаємо, що «УКРОБОРОНПРОМ» активно працює над залученням до роботи висококваліфікованих кадрів. Нині оголошено публічний конкурс на заміщення вакантних керівних посад на підприємствах Концерну. «УКРОБОРОНПРОМ» закликає до співпраці амбітних, досвідчених та кваліфікованих управлінців, які допоможуть інтегрувати світові стандарти підприємництва у виробництво та докорінно реформувати застарілу систему управління.


Поділіться з друзями:   

Останні новини