Ольга Загульська так і не подала позов на університет ЛНУ імені Івана Франка

Інформація про те, Ольга Загульська подаватиме до суду на університет ім. Івана Франка залишається на рівні балачок.


Як розповів ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник, ухвала про відкриття провадження у справі Ольги Загульської до Львівського національного університету імені Івана Франка поки не надходила, передає 032.ua.

Цього року, 30 червня, закінчується строковий трудовий договір Ольги Загульської на посаді доцента кафедри фізичної географії

Втім, у випадку подання позовної заяви, в університеті, кажуть, будуть керуватимуться чинним законодавством України.

“Цього року, 30 червня, закінчується строковий трудовий договір Ольги Загульської на посаді доцента кафедри фізичної географії. Відтак відповідно до наказу № 1241 від 28 квітня 2015 року оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників ЛНУ ім. Івана Франка. На географічному факультеті Університету оголошено конкурс на 25 науково-педагогічних посад. Цей конкурс також повинна пройти і Ольга Загульська”, - додав Володимир Мельник.

Нагадаємо, що Ольга Загульська стала відомою у Львові завдяки своїм симпатіям до «ДНР» та «ЛНР», які визнані в Україні терористичними організаціями.

Вона відкрито підтримувала сепаратистські погляди на своїй сторінці у Facebook та блозі.

Днями викладач географічного факультету Ольга Загульська повідомила на своїй сторінці у Facebook, що подає до суду на університет ЛНУ ім. Івана Франка. Жінка переконана, що через свої політичні погляди не пройде конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників ЛНУ ім. Івана Франка.

На думку Загульської, тільки у судовому порядку їй вдасться зберегти своє робоче місце.


Поділіться з друзями:   

Останні новини