На освітньому ярмарку вузів Німеччини себе представлять два університети України

Навчання чи дослідження у Німеччині суттєво підвищують шанси на успішну кар’єру в Україні. У час, коли інтернаціоналізація академічної освіти тільки починає зростати, успішна співпраця між німецькими та українськими університетами вже має давню традицію.


23-24 вересня 2011 р. у Києві уже вчетверте відбудеться Ярмарок вузів Німеччини, спільно організований Освітнім консорціумом вузів GATE-Germany і Німецькою службою академічних обмінів (DAAD). Цього разу Ярмарок відбудеться у готелі «Русь» (вул. Госпітальна, 4, поблизу станції метро «Палац спорту»).

Німецькі університети пропонують широкий вибір спеціалізованих навчальних програм, в яких тісно поєднуються дослідження, викладання і практика. Для участі у цьогорічному Ярмарку були відібрані такі 10 інституцій:


Університет ім. Й. В. Гете (м. Франкфурт-на-Майні);
Європейський університет Віадріна (м. Франкфурт-на-Одері);
Рурський університет (м.Бохум);
Вестфальський університет ім. Вільгельма (м. Мюнстер);
Університет ім. Мартіна Лютера (м. Галлє-Віттенберг);
Технічний університет "Гірнича академія" (м. Фрайберг);
WHU — Вища школа менеджменту ім. Отто Байсгайма;
Університет прикладних наук (м. Кобленц) ;
Фахова спілка «Німецька мова як іноземна»;
Інститут TestDaF.

Також на Ярмарку зі своїми стендами будуть представлені Посольство Німеччини у Києві, Ґете-Інститут у Києві, Спільний факультет машинобудування НТУУ «КПІ» та Магдебурзького університету, маґістерська програма "Німецькі та європейські студії" (спільна програма університету ім. Фрідріха Шіллера у м. Єна та Національного університету «Києво-Могилянська академія»), портал випускників німецьких програм «Alumniportal Deutschland» та Інформаційний центр Німецької служби академічних обмінів (DAAD) у Києві.

Завдяки загальним доповідям та індивідуальним консультаціям українські студенти, випускники, аспіранти та вчені матимуть змогу дізнатися про інноваційні міжнародні програми та можливості для проведення досліджень з усіх дисциплін, що пропонуються у Німеччині німецькою або англійською мовами. Також відвідувачі дізнаються про умови допуску до навчання у вузах Німеччини та особливості процедури оформлення візи для перебування у Німеччині з академічною метою.

Київ, 23-24 вересня 2011 р., 10.00-18.00

Готель «Русь», вул. Госпітальна, 4.

Вхід на Ярмарок вільний.


Поділіться з друзями:   

Останні новини