У НТУ «ХПІ» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам

30 червня у Палаці студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам університету.


786 політехніків офіційно отримали статус магістра. 414 з них захистили дипломи з відзнакою, а кращим студентам - переможцям конкурсів та студентських олімпіад, активістам спортивного і культурного життя університету - дипломи вручив ректор НТУ «ХПІ», д.т.н., член-кореспондент НАНУ, професор Є.І. Сокол.

«Випуск 2015 - особливий, адже цього року НТУ «ХПІ» святкує 130-річчя з дня свого заснування і за цей час він став яскравою зіркою на небосхилі вищої освіти не тільки в нашій державі, а й за її межами, що підтверджують результати всеукраїнських і міжнародних рейтингів.

Крім того, цього року, вперше наші випускники отримують дипломи та додатки до дипломів європейського зразка в повному обсязі вимог, які до них пред'являються. Диплом - це, перепустка в нове, цікаве, доросле життя. Він дає можливість вільно відчувати себе на українському та світовому ринку праці, а знання, які випускники отримали в університеті, стануть головним і основним інструментом для отримання гідного місця в житті», - зазначив ректор у своєму привітальному слові.

Євген Іванович закликав випускників ніколи не втрачати зв'язку зі своєю Alma Mater і запросив всіх вступати до аспірантури, докторантури, продовжувати наукову діяльність і, тим самим, вносити свій внесок у розвиток нашої країни.

Після урочистого вручення дипломів грандіозним подарунком для магістрів-політехніків та гостей свята став прем'єрний показ концерту, присвяченого 130-річчю Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Довідка:

Всього в Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інстут" випуск 2015 року склав 3 610 осіб:

магістри - 786 осіб;

спеціалісти заочної форми навчання - 531 осіб;

бакалаври денної форми навчання - 1410 осіб;

бакалаври заочної форми навчання – 883 особи.


Поділіться з друзями:   

Останні новини