Директор УЦОЯО вважає, що справа проти нього замовна

"Сьогодні іще раз переконався у тому, що справа проти мене не випадкова. Про це свідчать висновки, що підготовлені так званою комісією із службового розслідування, про яку я вже писав".


Про це повідомив Ігор Лікарчук, директор Українського центру оцінювання якості освіти, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Звичайно, можна було б нічого не писати про такі з них, як неправильні заведені книги обліку вхідних документів чи відсутність резолюцїй директора на 7,5 тисяч апеляційних заяв. Можна сміятися чи обурюватися з того, що члени комісії, пишучи деякі висновки, просто кладуть на чинне законодавство. Але вони вдалися до наклепу, бо звинувачують мене у підписанні документа, на якому насправді мій підпис відсутній, та ще і знайшли в його підписанні ознаки кримінального злочину", - пише директор.

"Найцікавіше те, що за чинним положенням про цю комісію "обвинувачений" самих висновків отримати не може, бо вони складаються лише в одному екземплярі і направляються тому, хто цю комісію призначив. А свої заперечення можна подавати, а можна і не подавати. Висновки можуть бути надіслані замовникам і без них", - обурюється він.


Поділіться з друзями:   

Останні новини