Авто заступниці міністра освіти розстріляв п'яний співробітник спецпідрозділу "Титан"

Злочинцем виявився чоловік 39 років, який повинен нести службу на території Донецької області.


Про це повідомив сьогодні, 26 серпня, начальник Головного управління МВС України у місті Києві Олександр Терещук Терещук на прес-конференції розповів, що напередодні ввечері до міліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Перемоги, 12, відбувається стрільба у напрямку Міністерства освіти і науки та Міністерства інфраструктури.

За його словами, правоохоронці прибули на місце події, і вже за 5 хвилин злочинця було затримано. При затримані було застосовано фізичну силута спецзасоби, передає УНІАН.

"Злочинцем виявився молодий чоловік, 39 років, уродженець Донецької області. Він же є співробітником міліції. Є такий підрозділ Управління державної служби охорони - підрозділ "Титан", - сказав Терещук. Наразі з'ясовується, чому цей чоловік перебував у Києві, адже він повинен нести службу на території Донецької області, додали в столичній міліції. Нагадаємо, вчора ввечері зловмисник обстріляв авто першої заступниці міністра освіти Інни Совсун з балкону одного із сусідніх будинків. Під час обстрілу у машині перебував водій, він не постраждав.


Поділіться з друзями:   

Останні новини