НТУУ «КПІ» створить підготовче відділення у нігерійському Інституті науки і технологій

27 листопада 2015 року НТУУ «КПІ» відвідала делегація Інституту науки і технологій м.Йєнагоа (Федеративна Республіка Нігерія). Мета візиту – підписання угоди про створення в цьому інституті підготовчого відділення НТУУ «КПІ».


Нігерійську делегацію представляли ректор Інституту науки і технології професор Стів Азаіки і директор з міжнародних зв’язків цього ж Інституту Сергій Дерев’янко. Від НТУУ «КПІ» у зустрічі взяли участь перший проректор університету академік НАН України Юрій Якименко, проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, директор Центру міжнародної освіти Володимир Коваль, директор з навчальних програм Центру міжнародної освіти Борис Циганок, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності департаменту міжнародного співробітництва Андрій Шишолін, юрисконсульт Ксенія Юдкова.

Після обговорення сторони підписали угоду про співробітництво, а також про реалізацію спільного загальноосвітнього проекту шляхом надання НТУУ «КПІ» освітніх послуг Інституту науки і технології. Згідно з угодою надання послуг реалізуватиметься в межах навчання слухачів на підготовчому відділенні з його територіальним розміщенням в м. Йєнагоа Федеративної Республіки Нігерії. Слухачі підготовчого відділення з метою підготовки до вступу до НТУУ «КПІ» та інших ВНЗ України навчатимуться на основі програм КПІ.


Поділіться з друзями:   

Останні новини