Дніпропетровські залізничники отримали європейські дипломи

Викладачі Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна отримали сертифікати професорів в рамках міжнародної програми «Tempus».


18 викладачів ДНУЗТ отримали підготовку в європейських університетах і на кращих залізницях Європи. За результатами навчання їм було видано сертифікат на викладання європейської програми та присвоєно звання професорів.

«Викладачі нашого університету отримали хорошу підготовку на базі європейських університетів залізничного транспорту. В результаті, всі отримали сертифікати викладання по курсу програми «Tempus», тобто - звання професорів», - повідомив ректор Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна Олександр Пшінько.

Підготовка дніпропетровських залізничників проходила за підтримки обласної адміністрації і губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула.

Довідка: «Tempus» - це програма Європейської спільноти, спрямована на соціально-економічне реформування і розвиток країн-партнерів. У число країн-партнерів в даний час входять країни Західних Балкан, країни Східної Європи та Центральної Азії, а також ряд країн Середземномор'я. Програма «Tempus» також фінансує міжуніверситетської співпраці та структурні реформи в сфері вищої освіти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини