Затверджено статут Національного університету "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого"

Кабінет Міністрів України затвердив Статут Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», схваливши відповідну постанову 14 вересня ц.р.


Затверджений статут регламентує діяльність, основні завдання університету, який утворено згідно з розпорядження Кабінету Міністрів України від 8 грудня 2010 р. шляхом перетворення в Університет Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. Відповідно до Указу Президента України від 24 грудня 2010 р. № 1194 за Університетом збережено статус національного.

Схвалений документ спрямований на врегулювання статусу Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», як самоврядного (автономного) національного вищого навчального закладу, сприяння оптимізації роботи з організації навчального процесу і наукової діяльності університету та створення необхідних умов для ефективного функціонування НУ «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» як навчально-наукового центру міжнародного рівня.

 


Поділіться з друзями:   

Останні новини