"Жоден із екс-проректорів не може повернутись в НАУ в законний спосіб", - перший проректор Андрій Майснер

Саме так прокоментував Андрій Майснер інформацію про нібито повернення Максима Луцького та його поплічників на роботу до НАУ.


Перший проректор із адміністрування при цьому зазначив: "Хворобливий стан судової системи, безкарність, кругова порука та будь-які інші сприятливі для такого роду судових рішень чинники, виконання яких апріорі є унеможливленим, вчергове доводить безперспективність намірів "сірих кардиналів із минулого" повернутись на керівні посади в державний ВНЗ і, водночас, об'єктивний стан судової системи".

"Рішення суддів щодо часткового задоволення претензій до НАУ з боку панів М.Луцького, П.Борсука, А.Полухіна та пані І.Зарубінської є безперспективні в частині реалізації і про це знають як судді, так і самі позивачі та їх адвокати. Який стан правової культури в країні, такі і рішення", - підкреслив А.Майснер, інформує прес-служба університету.

Нагадуємо, вчора, 9 березня, звільненого першого проректора Національного авіаційного університету Максима Луцького рішенням Солом'янського районного суду поновлено на посаді.


Поділіться з друзями:   

Останні новини