Максим Луцький вважає, що студентку яка образила міністра треба виключити з університету

Нардеп від Партії регіонів, перший заступник голови парламентського комітету з науки і освіти Максим Луцький вважає за необхідне "вирішувати кадрове питання щодо керівництва Києво-Могилянської академії" через ляпас студентки вузу міністру освіти Дмитру Табачнику.


"Поведінка студентки є неадекватною і, швидше за все, вона підігріта ще і керівництвом Києво-Могилянської академії. На мою думку, президентом академії паном Квітом. Тому тут потрібно розібратися зі студенткою - хто її цьому навчив. Такі інциденти є такими, які не сумісні з поведінкою студентів. Тому тут потрібно провести серйозне розслідування і з'ясувати причини. Студенти прекрасно розуміють наслідки такої ситуації, і якщо тут задіяні і посадові особи Києво-Могилянської академії, потрібно вирішувати кадрове питання щодо керівництва Києво-Могилянської академії", - сказав він.

На уточнююче питання, чи потрібно виключати студентку з академії, співрозмовник відповів: "Якщо студентка дозволяє собі піднімати руку на міністра, то це без якоїсь попередньої підготовки не могло відбутися. Потрібно провести розслідування, студентку потрібно виключити з університету, оскільки це неадекватна поведінка, а далі потрібно розібратися, звідки ці питання з'явилися".


Поділіться з друзями:   

Останні новини