Лідер "Молодих Регіонів" вважає студентку "Могилянки" некультурною

Андрій Пінчук: «Дії студентки Києво-Могилянської академії по відношенню до Міністра освіти є свідченням її низького рівня культури».


«Очевидно, що кожна молода людина має право на висловлювання своєї позиції до органу влади або посадової особи, але такі дії повинні бути в визнаних рамках культури та взаємоповаги», - заявив голова «Молодих регіонів», народний депутат України Андрій Пінчук. Дії студентки Києво-Могилянської академії Дарії Степаненко очевидно є проявом її низького рівня культури і жодним чином не можуть стати прикладом для наслідування, так як від таких «люб’язних та культурних» дій можуть постраждати сьогоднішні «рятівники» студентки, які так оперативно дізнались про затримання студентки і не менш оперативно та відчайдушно «врятували» її.

«Переконаний, що в будь-якому разі необхідно шукати аргументи, а не вдаватися до таких проявив безкультур’я, як сьогодні. А заохочення таких поступків з боку «старших політичних товаришів» може призвести до того, що вже найближчим часом саме вони на собі відчують «любов» студентської молоді», - підсумував Андрій Пінчук.


Поділіться з друзями:   

Останні новини