Комісія Міносвіти визнала три дипломи кандидатів богословських наук

20 вересня Комісія з державного визнання наукових ступенів та вчених звань визнала 3 дипломи кандидата богословських наук, виданих різними духовними навчальними закладами, а також документ про присвоєння вченого звання доцента, виданого Київською православною богословською академією.


На засіданні Комісії з державного визнання документів про вищу духовну освіту було визнано визнано дипломи 15 випускників православних, греко-католицьких і протестантських вищих духовних навчальних закладів, - передає прес-служба Міносвіти.

Обидві Комісії засідали разом та розподілили між своїми членами ще не розглянуті справи власників документів про вищу духовну освіту, наукові ступені та вчені звання, отримані у вищих духовних навчальних закладах, для підготовки відповідних висновків.

Комісія з державного визнання наукових ступенів та вчених звань, виданих вищими духовними навчальними закладами, проходида під головуванням директора департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування МОН Андрія Шевцова, а Комісія з державного визнання документів про вищу духовну освіту - заступника голови Комісії Юрія Решетнікова.


Поділіться з друзями:   

Останні новини