Делегація ВСР зустрілася з віце-президентом Європейського студентського союзу

23 вересня в рамках Форуму міністрів освіти європейських країни відбулася зустріч представників Всеукраїнської студентської ради з віце-президентом Європейського студентського союзу Каріною Уферт.


Під час зустрічі Каріна Уферт розповіла про основні напрямки роботи Європейського студентського союзу, механізми впливу ЄСУ на органи влади Євросоюзу та розвиток студентських організацій національного рівня.

Вона також зазначила, що важливим питанням є формування єдиного європейського простору вищої освіти та посилення європейських освітніх програм в країнах Східного партнерства.

Т.в.о керівника Секретаріату ВСР Анастасія Сабова в свою чергу розповіла про структуру та діяльність Всеукраїнської студентської ради та окреслила проблемні моменти в діяльності студ.самоврядування України.

Нагадаємо, у вересня делегація Всеукраїнської студентської ради взяла участь у22-й Європейській студентській конвенції Європейського студентського союзу (ESU). А у травні представники ВСР зустрілися з головою комітету з розвитку ESU Мареком Баранскі та президентом Парламенту студентів Польщі Домінікою Кіта.


Поділіться з друзями:   

Останні новини