Київський університет культури святкує День іменинника

У Київському університеті культури молодь завжди має змістовні студентські будні та насичене дозвілля. Сьогодні у стінах вишу вже традиційно пройшов День іменинника, який проводиться щомісяця.


Для винуватців свята приготували величезний смачний торт, пригощали шампанським та влаштували незабутню концертну програму.

Аби привітати молодь, яка святкувала цього місяця свій День народження на захід завітав Михайло Поплавський , щоб від себе особисто вручити кожному імениннику листівку-поздоровлення.

«Ми продовжуємо добру традицію в університеті культури – святкування Дня іменинника. Хочу привітати вас та побажати здоров’я вам і вашим рідним, радості, натхнення, оптимізму, віри в себе та шаленого студентського кохання. Я дякую вашим батькам за те, що виховали таких талановитих, активних, добрих та креативних дітей. Живіть на позитиві! Головне,щоб вам хотілося хотіти!», – привітав Михайло Михайлович студентів.

Скориставшись нагодою, молодь КУК привітала Михайла Поплавського з його Днем народження, який він відзначав напередодні.

Організатори заходу підготували для іменинників багато цікавих сюрпризів, конкурсів, музичні привітання.

Найактивніші студенти, що брали участь у конкурсах, отримали особливу валюту – «культурики», яку в результаті змогли обміняти на призові сертифікати.

Свої найщиріші вітання висловив іменинникам і ректор Київського університету культури Володимир Пилипів.

Подібні заходи є надзвичайно важливими для молоді, вони формують корпоративний та командний дух!


Поділіться з друзями:   

Останні новини