Представники індійського інституту відвідали НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

1 грудня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідали представники Інституту управління підприємництвом та інженерних технологій Вішванікетан (Індія) керуючий власник професор Сандир Інамдар і директор управління міжнародних зв’язків професор Дхананжай Ханзоде.


З гостями зустрілися проректор з міжнародних зв'язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, директор Центру міжнародної освіти Володимир Коваль, декан факультету електроніки Валерій Жуйков, декан факультету електроенерготехніки та автоматики Олександр Яндульский, заступник директора Механіко-машинобудівного інституту по роботі з іноземними студентами Олександр Шевченко та інші.

Після першого знайомства і обміну інформацією про основні напрями навчання та досліджень в обох навчальних закладах учасники зустрічі обговорили питання організації навчання та стажування індійських студентів у КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також механізми налагодження співпраці за низкою напрямів. Гості також відвідали лабораторії Механіко-машинобудівного інституту.

Наприкінці дня керуючий власник Інституту управління підприємництва та інженерних технологій Вішванікетан професор Сандир Інамдар і перший проректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» академік НАН України Юрій Якименко підписали угоду, якою передбачено, що навчальні заклади співпрацюватимуть в освітній, науково-дослідній та інноваційній сферах, і що перші три групи індійських студентів приїдуть на навчання до літньої школи КПІ ім. Ігоря Сікорського вже наступного року. Визначено також факультети, які забезпечуватимуть таке навчання, та інші аспекти співпраці.


Поділіться з друзями:   

Останні новини