Команда студентів Національного університету харчових технологій представлятиме Україну на міжнародній олімпіаді "Worldskills"

У Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" на базі кафедри прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки вперше в Україні відбувся відкритий конкурс за програмою "Worldskills" у компетенції "мехатроніка".


Команда кафедри технічної механіки та пакувальної техніки Національного університету харчових технологій (НУХТ) була представлена студентами Борисом Михайликом і Владиславом Якимчуком (керівник команди – доцент кафедри Микола Якимчук).

Змагання тривали в два етапи. На першому етапі змагань відбувся конкурсний відбір кращих десяти команд, серед яких була і команда НУХТ. На другому етапі конкурсу команди продемонстрували вміння налагоджувати та програмувати навчальні мехатронні технологічні комплекси.

За підсумками результатів змагань відкритого конкурсу за програмою "Worldskills"  в компетенції "мехатроніка" команда Національного університету харчових технологій  посіла перше місце, і буде представляти Україну на міжнародній олімпіаді "Worldskills" в компетенції "мехатроніка", яка відбудеться в Арабських Еміратах.


Поділіться з друзями:   

Останні новини