УДПУ імені Павла Тичини здобув повний комплект нагород на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2017»

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини гідно представив наукові напрацювання на Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2017», що проходила 16-18 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва.


Науково-педагогічні працівники УДПУ імені Павла Тичини ініціювали лекцію-презентацію «Основи стандарту технологічної освіти у загальноосвітній школі», яку провів доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри технологічної освіти Андрій Терещук. Запропонована тема викликала жваве обговорення серед учасників зібрання – вчителів загальноосвітніх шкіл, викладачів ВНЗ та представників НАПН України.

Для участі у конкурсі з тематичної номінації «Корекційно-розвивальні технології в освіті дітей і молоді з особливими потребами» викладачі кафедри спеціальної освіти (завідувач – доцент Інна Бабій) підготували конкурсну роботу. На стенді університету проводилися майстер-класи із різьблення по дереву (провів викладач кафедри технологічної освіти Віталій Потапкін) та «Ізонитка» (провела навчальний майстер кафедри професійної освіти та технологій за профілями Тетяна Гудзенко).

Під час нагородження переможців рейтингових виставкових конкурсів Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини удостоєний Гран-прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності", нагороджений Золотою медаллю у тематичній номінації "Корекційно-розвивальні технології в освіті дітей і молоді з особливими потребами", відзначений дипломом за активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти та сертифікатом за якість наукових публікацій. Ректор університету, доктор педагогічних наук, професор Олександр Безлюдний нагороджений за плідну працю та активну організаторську діяльність із модернізації національної системи освіти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини