На базі НУХТ відбувся Всеукраїнський конкурс студентських проектів з логістики

6 квітня 2017 року в Національному університеті харчових технологій (НУХТ) відбулася вагома подія, що закладає підвалини для розвитку нового етапу підготовки фахівців-логістів в Україні, – за ініціативи асоціації «Український логістичний альянс», а також підтримки представників бізнесу відбувся І Всеукраїнський конкурс студентських проектів з логістики «Логістика очима студентів» на тему: «Логістика Євробачення 2017».


Захід розпочався з вітальних слів директора Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олега Шарова, президента асоціації «Український логістичний альянс» («УЛА») Марії Григорак, проректора з наукової роботи НУХТ Олександра Шевченка.

Генеральний директор «УЛА» Юрій Гнатовський звернувся зі словами подяки до керівництва Національного університету харчових технологій та урочисто вручив проректорові Олександру Шевченку сертифікат про обрання Національного університету харчових технологій до асоційованих членів асоціації.

Змагатися за перемогу у конкурсі приїхали команди Національного авіаційного університету (м. Київ), Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного (м. Київ), Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського «ХАІ» (м. Харків), Національного гірничого університету (м. Дніпро), Національного університету «Львівська політехніка» (м. Львів), Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля (м. Сєвєродонецьк), Сумського національного аграрного університету (м. Суми).

НУХТ представляла команда Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ), яка була сформована зі студентів третього курсу спеціальності «Менеджмент»: Вікторії Марущенко, Анастасії Матусевич, Надії Рубан, Тетяни Чернухи, Санюліан Сатьяі Ніс. Наукові керівники-тренери нашої команди – доценти кафедри менеджменту та адміністрування Тетяна Косарева і Віктор Струнін.

Оцінювало виступи команд авторитетне та представницьке журі: президент Асоціації «УЛА» Марія Григорак (голова журі), директор ТОВ «5PL» Володимир Іващук, операційний директор ТОВ «Delivery» Віталій Костюшко, директор компанії «Хаскі» Олексій Ящук, HR-менеджер компанії «KUEHNE + NAGEL Україна» Христина Кириленко, генеральний директор ТОВ ВКФ «Онікс» Ірина Петрановська, співзасновник групи компаній «Milk Service» Євген Голуб.

Команди змагались у трьох етапах: презентація власного проекту «Логістика Євробачення 2017», розв’язання бізнес-кейсів із логістики та презентація «Професія логіста». Слід зазначити, що усі команди продемонстрували високий рівень презентацій та результати у розв’язанні кейсів. Тому журі було дуже нелегко визначитись із переможцями. І приємно зазначити, що за результатами оцінок журі команда студентів Національного університету харчових технологій виборола перемогу та перше місце у презентації «Професія логіста» та стала третьою у презентації «Логістика Євробачення»!

Організатори конкурсу та представники бізнесу одностайно зазначили, що ця подія стала абсолютним прецедентом у контексті взаємодії вищих навчальних закладів і бізнесу, запровадження такого конкурсу, який на високому рівні відбувся у НУХТ, стало новою точкою відліку в підготовці фахівців для галузі логістики. Незважаючи на отримані результати і місця у номінаціях, виграли у конкурсі абсолютно всі учасники, оскільки були в епіцентрі визначної події для всієї України і разом формували бачення подальшої розбудови нашої держави.


Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини