Уряд сприятиме розвиткові спорту та його матеріально-технічної бази

Сьогодні, 10 жовтня 2011 року, Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для створення та розвитку матеріально-технічної бази спорту. Відповідну постанову схвалено на засіданні Уряду.


Зміни до Порядку використання коштів внесено з метою створення належних умов для підготовки спортсменів вищої категорії, збереження та забезпечення ефективного використання баз олімпійської та параолімпійської підготовки.

Прийняття постанови Кабінету Міністрів України сприятиме вдосконаленню нормативно-правових та організаційних засад використання коштів Державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту за бюджетною програмою «Створення та розвиток матеріально-технічної бази спорту». Зокрема дозволить провести в поточному році невідкладні роботи з капітального ремонту будівель і споруд основних баз державної форми власності, необхідних для забезпечення підготовки спортсменів національних збірних команд та проведення всеукраїнських і міжнародних змагань (база «Конча-Заспа» ДП «Об'єднання спортивно-господарських споруд», ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів»)

Також розпочнеться розробка проектно-кошторисної документації для будівництва Олімпійського центру підготовки з ігрових видів спорту в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області та Олімпійського центру підготовки з водних видів спорту в м. Цюрупинськ Херсонської області.


Останні новини