Студенти ЛНУ ім.І.Франка стали призерами Кубку світу зі самбо

У місті Казань (Росія) завершився Кубок світу серед студентів із самбо. Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка гідно представили національну збірну України, зайнявши високі місця на п’єдесталі пошани.


Зокрема, у ваговій категорії до 82 кілограм золоту медаль виборов студент четвертого курсу геологічного факультету Сергій Гончук. Срібним призером змагань став студент-п’ятикурсник геологічного факультету Георгій Мелеметьєв, який посів друге місце у ваговій категорії 100+.

Як повідомляє прес-служба університету, тренер університетської команди дзюдо та самбо, майстер спорту Араз Туваков відзначив хороший рівень молодих спортсменів та їхній високий потенціал.

Загалом, як і очікувалося, збірна команда України була одним із фаворитів змагань. У командному заліку національна жіноча збірна виборола 2 місце. Чоловіки зайняли третю сходинки п’єдесталу пошани. У командному заліку збірна України стала другою.

Загалом у змаганнях взяли участь 202 спортсмени зі 40 країн світу. Усього було розіграно 18 золотих, 18 срібних і 36 бронзових медалей.


Останні новини