22 команди з усіх куточків України беруть участь в Чемпіонаті з футзалу на Кубок ректора НУХТ

У спорткомплексі Національного університету харчових технологій відбулося урочисте відкриття турніру з футзалу на Кубок ректора.


Змагання проводяться другий рік поспіль, але принципова відмінність цьогорічного чемпіонату – його масштабність. Якщо у минулому році учасниками турніру були лише збірні команди факультетів, то у цьому році за Кубок ректора змагатимуться ще й збірні команди 11 коледжів і технікумів, які входять до навчально-наукового комплексу «Національний університет харчових технологій» і знаходяться у різних регіонах України. Отож, загальна кількість учасників чемпіонату – 22 команди, кожна з яких прагне вибороти найвищу нагороду.

Участь в урочистій церемонії відкриття турніру взяли: ректор університету Сергій Іванов, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Андрій Чагайда, декани всіх факультетів, керівники делегацій коледжів і технікумів, співробітники кафедри фізичного виховання і, звичайно ж, студенти університету, які у великій кількості прийшли підтримати учасників чемпіонату.

Відкрив турнір ректор університету Сергій Іванов, який побажав командам наснаги, витримки і найкращих результатів, презентував кубок переможців, а також здійснив перший удар по м’ячу.

Продовжилася церемонія виступом груп підтримки, а відразу після її завершення розпочалися ігри.

Першими на площадку вийшли збірні факультетів біотехнології та екологічного контролю й технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи (рахунок матчу 3:2 на користь збірної факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи) та обліку, фінансів та підприємницької діяльності й енергетики і енергоменеджменту (рахунок 6:3 на користь команди факультету обліку, фінансів та підприємницької діяльності).


Останні новини