Студенти-легкоатлети розіграли нагороди ХІ літньої Універсіади України

В Ялті за програмою XI літньої Всеукраїнської Універсіади з легкої атлетики за нагороди змагалися майже 500 спортсменів-студентів з 26 регіонів України. Вони представляли 85 вищих навчальних закладів.


Як плвідомляє прес-служба МОН, серед них ? чотири заслужені майстри спорту, 43 майстри спорту міжнародного класу, понад 100 майстрів спорту України та 215 кандидатів у майстри спорту.

У загальнокомандному заліку відзначилися студентські колективи Тернопільської, Сумської та Дніпропетровської областей, які фінішували на першому, другому та третьому місцях відповідно. А ось серед вищих навчальних закладів найкращими стали студенти-легкоатлети столичного Національного університету фізичного виховання та спорту України – 1358 очок, Тернопільського національного економічного університету – 1278 очок і Харківської державної академії фізичної культури – 767 очок.

Чемпіони і призери нагороджені медалями і дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

За результатами змагань сформована збірна України з легкої атлетики, яка представлятиме вітчизняний студентський спорт на XXVII Всесвітній літній Універсіаді, що відбудеться з 6 по 17 липня 2013 року в Казані (Російська Федерація).


Останні новини