Студент УДПУ імені Павла Тичини - переможець Кубка Світу з кікбоксингу

Студент факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Артем  Савенко  представляв Україну на  Кубку Світу з єдиноборств, який відбувся  у місті Ялта.


На цих престижних змаганнях за перемогу боролося  1000 учасників із 12 країн світу. У розділі кікбоксинг (фул-контакт)  суперничало  180 спортсменів, повідомляє прес-служба університету.

Артем Савенко  у запеклій  боротьбі  за головний титул  у ваговій категорії  63,5кг  зайняв перше  місце. Успіх Артема  - це ще одна сторінка у досягнення  боксерів України. Студент став в один ряд із відомими і визначними спортсменами  рідного вузу, підтвердивши  престиж навчального закладу зі славною  спортивною славою.

Після повернення  із Ялти Артема поздоровляли у рідному вузі друзі, студенти, викладачі. Із перемогою знаменитого тепер на всю Україну студента тепло привітала ректор університету Наталія Побірченко. Наталія Семенівна цікавилась тим, як проходить навчання,  деталями спортивного життя  Артема на шляху  до золотої медалі. Спортсмен розповів, що зараз окрім навчання його увага націлена  на підготовку  до Чемпіонату Світу з кікбоксингу, який   проходитиме  20 листопада в місті Анталія  (Турція).


Останні новини