Студентка Запорізького національного університету Єлизавета Бабій виграла золоту медаль на юнацьких Олімпійських іграх у КНР

Другокурсниця Економіко-правничого коледжу Запорізького національного університету Єлизавета Бабій виграла золоту медаль на ІІ юнацьких Олімпійських іграх, які проходили у м. Нанкін (Китайська Народна Республіка) з 16 по 28 серпня.


За олімпійські медалі цього року змагалися майже 4 тисячі спортсменів з 204 країн, було розіграно 222 комплекти медалей з 28 видів спорту. Українська збірна здобула 29 нагород, серед яких 9 золотих, 9 срібних та 11 бронзових, повідомляє прес-служба прес-служба університету.

Запорізька спортсменка здобула золоту медаль у змаганнях зі стрибків у довжину, встановивши особистий рекорд (6,26 м). Відтепер Єлизавета посідає шосте місце у світовому юнацькому рейтингу, окрім цього, вона виконала норматив Майстра спорту України.

Тренером Єлизавети є її мама Вікторія Бабій – кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри фізичного виховання ЗНУ, Майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики.


Останні новини