На зимову Універсіаду-2015 поїдуть найсильніші українські студенти-біатлоністи

У Федерації біатлону України відбулася робоча нарада з питань підготовки до змагань на зимовій Універсіаді-2015 вітчизняної студентської команди.


Як повідомляє прес-служба Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ,  у робочій нараді взяли учать голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, член Національного олімпійського комітету Михайло Мельник, перший заступник голови освітянського Спорткомітету Володимир Авраменко та президент Федерації біатлону Володимир Бринзак.

Учасники робочої наради обмінялися думками щодо чіткої підготовки наших студентів-біатлоністів. Михайло Мельник запевнив, що Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України використає всі наявні можливості для забезпечення підготовки спортсменів до зимової Універсіади-2015. Натомість Володимир Бринзак пообіцяв, що у складі збірної України на Універсіаді виступатимуть усі найсильніші вітчизняні біатлоністи, які згідно з регламентом змагань мають право брати участь у цьому світовому спортивному студентському змаганні.

Окрім того, учасники робочої наради обговорили подальші плани щодо плідної роботи між освітянським Спорткомітетом та Федерацією бітлону України.


Останні новини