У Львові фінішував фехтувальний турнір ХІІ літньої Всеукраїнської Універсіади-2015

Останніми розіграли призові місця чоловіки-шпажисти в командному заліку. Чемпіонами Універсіади стали студенти-шпажисти Харківської області.


Другими фінішували представники першої команди Львівської області. На третьому місці – збірна міста Києва. повідомляє прес-служба Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Загальнокомандну перемогу за підсумками трьох видів змагань (шабля, рапіра, шпага) здобула збірна Києва-1 – 888 очок. Срібні медалі в команди Львівської області-1 – 779 очок. На третьому місці збірна Миколаївщини – 577 очок.

Відбулося урочисте закриття фехтувального турніру, на якому було вручено кубки, медалі та дипломи літньої Універсіади-2015.

Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, перший віце-президент Спортивної студентської спілки Михайло Мельник щиросердно привітав чемпіонів і призерів з успішним сходженням на спортивний Олімп і побажав гідно представити Україну на ХХУІІІ Всесвітній літній Універсіаді-2015, яка відбудеться з 4 по 14 липня 2015 року в місті Гуанджу (Південна Корея).


Останні новини