Сергій Квіт привітав львівську студентку, цьогорічну Чемпіонку світу з шахів

Чемпіонці світу з шахів 2015 року, студентці Львівського державного університету фізичної культури Марії Музичук


Шановна Маріє Олегівно!

Від імені Міністерства освіти і науки України щиро вітаю Вас особисто, тренерів, українських шахістів і шанувальників улюбленої гри мільйонів із новим спортивним успіхом - перемогою юної львівської студентки в фіналі чемпіонату світу з шахів серед жінок 2015 року!

Я висловлюю своє захоплення Вашими успіхами та інтелектуальними здобутками, які вкотре демонструють, на що здатні українські студенти в різних областях інтелектуальних змагань.

Гра в шахи завжди вважалася вершиною розумових здібностей людини і Ви, в своїй інтелектуальній звитязі досягли  успіхів, які вивели Вас у число чемпіонів планети - на славу Україні.

Не зупиняйтеся на досягнутому, підвищуйте професійну майстерність, гартуйте спортивний характер. Зичу вам спортивної вдачі, яскравих перемог та підкорення нових висот!

Ціную Вас як справжнього патріота України. Нехай Ваш високий професіоналізм, наполегливість і невичерпна енергія й надалі будуть спрямовані на підвищення спортивних досягнень і зростання авторитету нашої держави у світі.

Щиро бажаю Вам і всім шахістам України життєих і шахових перемог, міцного здоров'я, добробуту та творчих успіхів.

 

З повагою,
Міністр освіти і науки України
Сергій Квіт


Останні новини