Студенти-відмінники російського вишу будуть менше платити за навчання

На 15% може бути знижена вартість навчання для тих студентів Тюменського нафтогазового університету, які навчалися на «відмінно» протягом двох попередніх семестрів і при цьому стали переможцями або призерами обласних та регіональних предметних олімпіад чи конкурсів наукових робіт, передає ІА «Тюменська лінія».


Відповідні зміни внесені в положення про оплату за навчання студентів, що мають досягнення в навчальній, науковій та громадській діяльності. Коментуючи нову редакцію положення, проректор з навчальної роботи Микола Коленчін пояснив, що таку ж пільгу отримають ті, хто були відмінниками протягом двох семестрів і були переможцями або призерами фестивалів і конкурсів творчої та соціально-значимої спрямованостей, що проходили на рівні області чи УФО.

Зниження вартості навчання на 18% може проводитися для учнів, які мають звання майстра спорту міжнародного класу і стали переможцями та призерами всеукраїнських спартакіад і змагань. Зниження вартості навчання на 20% може проводитися для тих, хто вчився на «відмінно» протягом двох попередніх семестрів і став переможцем або призером всеукраїнських та міжнародних предметних олімпіад та конкурсів наукових робіт. Такий же розмір зниження оплати за навчання може бути встановлений для тих, хто відмінно навчався протягом двох семестрів і став переможцем або призером міжнародних фестивалів, конкурсів творчої та соціально-значимої спрямованостей, повідомляє управління інформаційної політики ТюмГНГУ.


Останні новини