Campus Radio Ukraine оголошує конкурс студентських радіопрограм

Всеукраїнська студентська он-лайн радіостанція CampusRadioUkraine оголошує конкурс радіопрограм, підготовлених студентами українських ВИШів.


Краща інформаційна радіопрограма та авторський радіопроект будуть визначені протягом наступних півроку поважним журі, до складу якого увійдуть фахівці з багатьох українських шкіл радіожурналістики. Переможці будуть нагороджені цінними призами у квітні 2012 року в Києві, в прес-центрі Інституті журналістики.

До конкурсу на «Кращу інформаційну радіопрограму» та «Кращий авторський радіопроект», підготовлені студентами українських ВНЗ, очікуються програми хронометражем 5-10 хв., які пройшли ефір CampusRadioUkraine, й виготовлені в період з 16 листопада 2011 року по 15 квітня 2012 року. Надсилати програми необхідно на електроннускриньку campus.ukraine@gmail.com.

CampusRadioUkraine здійснює мовлення із серверів Київського національного університету імені Тараса Шевченка і створюється студентами й для студентів за аналогом популярного у світі формату "College". Перший ефір радіостанції відбувся он-лайн 16 листопада 2010 року, а перший прямий ефір - 16 березня 2011 року. Протягом цього часу студенти десяти українських шкіл радіожурналістики вже демонстрували свої програми в ефірі CRU.

Детальніше дивіться та слухайте на сайті CampusRadiocampusradio.univ.kiev.ua, а також контактуйте у соцільних мережах.

Проект відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Прес-центр КНУ ім. Тараса Шевченка


Поділіться з друзями:   

Останні новини