Продовжує роботу конференція «Сучасні реалії очима молоді» у ЛНУ ім.І.Франка

14 листопада 2012 року на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету відбулося відкриття V Всеукраїнської щорічної науково-практичної конференції «Сучасні реалії очима молоді».


Цьогорічна конференція присвячена неформальній розробці актуальних для суспільства питань як на регіональному, так і на глобальному рівні. Організатором конференції є комітет Соціальної політики ГО Центру «Молода дипломатія» при факультеті міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка, повідомляє прес-служба університету.

Зі вступним словом до учасників конференції  звернувся заступник декана з навчально-методичної роботи Юрій Федунь. Юрій Богударович подякував студентам за гарно організовану конференцію і привітав гостей з інших міст. «Приємно, що організатором цього заходу є саме «Молода дипломатія», адже ці люди активно працюють у своїй сфері. Сподіваюся, що обговорення питань і обмін думками допоможуть вам у подальшій науковій діяльності», – зазначив заступник декана.

Наголосимо, що в конференції беруть участь студенти з різних міст України: Харкова, Тернополя, Запоріжжя й Одеси. Кожне з міст-учасників виступило з презентацією про свій навчальний заклад. Відтак, присутні ознайомилися зі структурою, науковими доробками  та студентським життям п’яти ВНЗ України – Львівського національного університету імені  Івана Франка, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Запорізького національного університету, Тернопільського національного економічного університету й Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.

Конференція триватиме на факультеті до 16 листопада 2012 року. Її метою є налагодження тісних контактів і співпраці між студентами вищих навчальних закладів України.

Нагадаємо, 15 листопада 2012 року учасники конференції обговорюватимуть питання безробіття, корупції, міграції та світової теорії змов. Запрошуємо усіх охочих.


Поділіться з друзями:   

Останні новини