Студентка Харківського політехнічного інституту стала "Міс світу 2012"

20-річна студентка Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" стала "Міс світу 2012". Христина Опаріна родом із Запоріжжя, вона зійшла на світовий п'єдестал під російським прапором, але вважає себе харків'янкою.


"З 5 років Христина займалася художньою гімнастикою, а з 12 років професійно зайнялася бальними танцями. Вона з дитинства виділялася на паркеті своєю грацією", – розповідає мама Христини Вікторія Опаріна.

"Восени цьогоріч пролунав неочікуваний дзвінок: буквально за три тижні до початку конкурсу "Міс модель світу – 2012" їй запропонували представляти РФ. Друге місце зайняла дівчина з Криму. Дуже багато ЗМІ написали, що перемогла росіянка. Так, перемогла учасниця під прапором РФ, але Христина – українка. Дочка говорить, що вона родом із Запоріжжя, але живе в Харкові чотири роки і вважає себе харків'янкою", – підкреслює Вікторія Опаріна.

Конкурс розпочався в середині листопада, а 1 грудня в Китаї відбулася церемонія нагородження. Окрім корони Христина отримала ще і титул "Міс талант": професійна танцівниця підкорила жюрі не лише зовнішніми даними, але і грацією, вразивши суддів темпераментною румбою.


Поділіться з друзями:   

Останні новини