У НТУ "ХПІ" розпочав роботу проект "Студентське телебачення "ХПІ-online"

В Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» стартував студентський медіа-проект ? «ХПІ-online».


Це унікальний у своєму роді захід, оскільки в його основі лежить комплексний підхід до підтримки іміджу НТУ «ХПІ» у медіапросторі України, повідомляє прес-служба ХПІ.

«ХПІ-online» - студентський телевізійний канал, до програми якого увійдуть серії документальних фільмів про минуле і сучасне НТУ «ХПІ», інформаційні, аналітичні та розважальні програми, новинні дайджести та ін..

Створення інформаційного продукту «ХПІ-online» передбачає залучення творчої молоді, студентів НТУ «ХПІ» до роботи над проектом. При підготовці матеріалів до виходу в ефір молоді люди мають можливість освоїти основи телевізійних професій за напрямами: ведучий, журналіст, редактор, оператор, монтажер, дизайнер і ін., що дає потужний імпульс для творчого пошуку та розвитку. Робота над «ХПІ-online» на всіх етапах виробництва відбувається тільки за участю студентів, завдяки чому формується і істотно зростає рівень соціальної свідомості молодих телевізійників. На їх плечі лягає відповідальність за форму і наповнення медіаконтенту.

З випусків «ХПІ-online», які будуть транслюватися на інтернет-представництвах НТУ «ХПІ», офіційному сайті, світлодіодних екранах, регіональних і національних телевізійних ефірах, не тільки студенти, але і викладачі будуть дізнаватися про останні новини наукового, культурного, спортивного життя рідного університету.

Команда «ХПІ-online» з радістю оголошує про початок проекту і запрошує до співпраці енергійних, ініціативних студентів, молодих людей, які бажають брати участь у телепроекті, робити телебачення і опинитися в центрі подій університетського життя.


Поділіться з друзями:   

Останні новини