Сьогодні у Сумах студенти проведуть акцію протесту проти звільнення ректора

10 січня 2013 року в Сумах студенти Української академії банківської справи НБУ проведуть акцію протесту проти звільнення ректора ВНЗ Анатолія Єпіфанова.


Повідомлення про це розміщене у мережі Facebook. У повідомленні сказано: "... У зв'язку з недавніми подіями, ректора А.Епіфанова, завдяки зусиллям якого студенти мають прекрасні умови навчання і проживання, безпідставно звільняють з посади, а Академію реорганізують в інститут Київського університету. Відповідне розпорядження існує. Наслідком цього буде:

  • продаж частини матеріальної бази;
  • перенесення магістратури до Києва;
  • звільнення частини кадрів.

Ці зміни стосуються всіх і кожного, хто вчиться або працює в академії.

Зараз вирішується доля кожного зі студентів академії. Із цього приводу студенти зважилися на важливий крок для досягнення своєї мети – повернути Єпіфанова на посаду ректора академії. Організовується мітинг 10 січня о 09:00".

Міський голова Сум Геннадій Мінаєв від імені територіальної громади міста 29 грудня 2012 року письмово звернувся до виконуючого обов’язки голови Національного банку України Соркіна І.В. з проханням скасувати дію документа про звільнення Почесного громадянина міста Суми, ректора Української академії банківської справи Національного банку України Єпіфанова Анатолія Олександровича з посади керівника вищого навчального закладу.

10 січня відбудеться позачергова сесія Сумської міської ради. Сесія скликана враховуючи звернення колективу Державного вищого навчального закладу "Українська академія банківської справи Національного банку України" щодо ситуації, яка склалася в навчальному закладі, у зв’язку зі звільненням з посади ректора цього закладу, професора, доктора економічних наук, Почесного громадянина міста Суми Анатолія Єпіфанова, з метою висловлення громадської думки жителів міста Суми.


Поділіться з друзями:   

Останні новини