Студентські ідеї - бізнесу!

Студенти факультету менеджменту Донецького національного технічного університету вже на студентській лаві починають активно співпрацювати з провідними компаніями Донецькій області.


Майбутні фахівці під керівництвом доцента кафедри менеджменту і господарського права Е.А. Шумаевой розробили бізнес-проекти на базі реальних кейсів, підготовлених компаніями та презентували їх перед своїми одногрупниками, магістрантами та практикуючими експертами, в якості яких в цьому році виступили представники Першого українського міжнародного банку, корпорації ДТЕК, Українського аптечного холдингу, Ворошиловського райвиконкому і Рутченківського заводу «Гормаш». На презентації також був присутній сертифікований бізнес-тренер, який є фахівцем з конфліктології та практикуючим психологом.

Відповідаючи на численні запитання, студенти намагалися максимально повно продемонструвати отримані в університеті знання, навички та вміння. У нагороду за виконану роботу вони отримали не тільки відмінні оцінки, але і можливість пройти практику на підприємствах, представники яких були присутні на презентації.

По кожному бізнес-проекту експерти висловили свої зауваження і дали конкретні рекомендації, які в подальшому допоможуть студентам у реалізації їх ідей і творчого потенціалу, застосувати на практиці отримані знання та навички, а в майбутньому - якісно підготувати і захистити дипломні роботи.


Поділіться з друзями:   

Останні новини