У Львівському університеті відбувся «Форум кар’єри»

Учора, 10 квітня 2013 року, в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся «Форум кар’єри», завдяки якому студенти та випускники Університету мають нагоду ближче познайомитися зі специфікою роботи у великих компаніях і дізнатись про актуальні пропозиції на ринку праці.


Організаторами заходу є відділ працевлаштування та студентська команда Enactus (SIFE) Львівського національного університету імені Івана Франка.

Привітав учасників Форуму проректор з науково-педагогічної роботи Університету Роман Крохмальний, який наголосив на важливості проведення таких заходів як для студентів, так і для працедавців. «Віримо, що ця подія буде для Вас дороговказом у найближче майбутнє, а слова, викарбувані на фронтоні нашого Університету «Освічені громадяни – окраса Батьківщини», будуть наріжним каменем у Вашому подальшому житті», - звернуся Роман Олексійович до присутніх студентів.

Директор Львівського міського центру зайнятості  Олег Рісний наголосив, що в умовах сучасного світу ринок праці дійсно став справжнім ринком з усіма його вимогами й особливостями. Відтак, за його словами, працедавець хоче бачити у себе працівника з початковим досвідом роботи та відповідними вміннями. «Важливість заходу в тому, що студенти мають змогу поспілкуватися із працедавцем, відчути всю конкуренцію ринку, а головне – отримати орієнтири для майбутнього», - зазначив Олег Рісний.

Начальник відділу координації діяльності вищих навчальних закладів і науки Любов Хомин привітала учасників Форуму від імені Департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації, зазначивши, що влада завжди підтримує такі заходи, оскільки вони є своєрідним містком між роботодавцем і працівником.

Упродовж дня в Актовій залі представники десяти великих компаній розповідали про їхню історію та умови праці в компаніях. Зокрема всі охочі мали чудову нагоду почути про діяльність і специфіку роботи компаній Nestle, Ernst&Young, KPMG, SoftServe та інших іменитих корпорацій.

Загалом участь у форумі взяли 24 компанії, представники яких у фойє Університету запрошували ознайомитися з найновішими вакансіями та вимогами до працівників.

Також у рамках «Форуму кар’єри» відбулися тренінги для розвитку й саморозвитку студентства, надання практичних порад для формування необхідних навичок, консолідації активної і вмотивованої молоді.


Поділіться з друзями:   

Останні новини